Hockey kväll

Hej!

Husse sitter och kollar på hockey, och vad gör jag och vovvarna? jo tränar! det är definitivt roligare :P Dessutom spåra Tim med Bosse inne i stan och jag försökte filma från balkongen. Bosse börjar gå fint. Dock när husse försöker takta ner honom (då han gärna går fort i spåret) så kollar han upp, men det kommer han snart förstå att det ger ingen vinning i det. Däremot 90 graders vinklarna tar han fint, samt övergången mellan olika marker börjar ta sig, och han lägger sig vid apporterna :) Han är lite slarvig i vissa sekvenser vilket medför att han tappar det ibland, men han har definitivt börjat få spår intresse och förstå vad han ska göra :)


MH

Bosse och Brinna är ni MH beskrivna och båda har nu känd mental status. De fick riktigt goda resultat och vi är riktigt nöjda. Bosse fick en 2:a på skotten och brinna fick en 1:a. De MH beskrevs tillsammans med deras syster Nubia. Här är filmerna:


Avelshane

Avelshane till Brinna är planerad och klartecken har fåtts. Hanen bor i Estland och är riktigt snygg med en hel del utmärkelser. Ska bli spännande och längtan är stor nu! Valparna kommer uppfödaren till brinna att ta, alltså kommer de få kennel namnet dobgun's :) valparna kommer förhoppningsvis komma 2013


Exteriörbeskrivning

Bosse och brinna har blivit exteriörbeskrivna av Lilith Edström. Det gick bra, har dock inte fått dokumentet ännu men det kommer läggas ut på hemsidan när jag får det.


RSS 2.0