Brinna friskförklarad

Brinna blev sämre och fick en infektion men stark som hon är så klarade hon att ta hand om det själv utan antibiotika, dom kallade henne för stålhunden på Strömsholm. De sa också att de aldrig hade träffat en så snäll dobermann någon gång! Så i fredags togs stygnen och hon blev friskförklarad och nu har hon satts igång igen.


Brinnas mående tillstånd

Brinna mår bra. Såret läker bra och nästa fredag är det återbesök på strömsholms djursjukhus för att kolla svullnad och ta bort stygnen! Hon har ej haft någon feber och är nu pigg som vanligt!


Måste ju säga att vet. har gjort ett riktigt bra jobb!


Bilder på hundarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bella som valp

 

 


Bosse som valp


Brinna som valp


Sängmys

Bosse och brinna myser i sängen


Bosses reaktion

Glömde berätta hur bosse reagerade på brinna efter operationen, när hon hade tratt, och de första han gjorde var att pussa henne över hela nosen i tratten. Syskon kärlek!


Brinnas operation

Brinna opererades nu igår och dom tog bort knölen på bogen. Vet. kunde då se att de hade varit en blödning och att vävnad hade dött, så de tog även bort den döda vävnaden och de kunde inte hitta någon främmande kropp. Alltså det  var ingen muskelskada eller främmande kropp utan de kunde konstatera att hon hade slagit i bogen (antagligen när hundarna lekte). Dock skickade dom in knölen för analys för säkerhetsskull, återkommer med resultat.
Brinna är nu pigg och glad och ska få ta bort stygnen nästa fredag.
/Hanna

Nasiras röntgen resultat

Nasiras röntgen resultat är:
HD grad A
ED grad 0
Rygg utan anmärkning
Nacke utan anmärkning

RSS 2.0